Wie zijn wij

JAN ROBIJN

Owner en architect

Al 35 jaar lang is Jan Robijn de drijvende kracht achter Z-wonen. Deze bevlogen architect leeft voor zijn werk en wordt nog altijd enthousiast van elk nieuw project. Bij Jan geen 13 in een dozijn ontwerpen; elke opdracht is voor Jan een nieuwe uitdaging. Het plezier in zijn vak vertaalt zich in originele, doordachte ontwerpen met veel oog voor detail en een verrassende vertaling van de wensen van de klant.

PIETER DE MUNNIK

Bureau manager

Pieter de Munnik en zijn team zorgen er al 20 jaar voor dat de creatieve ontwerpen van Jan Robijn hun definitieve vorm krijgen. Hij verzorgt de bouwtechnische tekeningen, maakt het bestek en fungeert ook als schakel tussen klant en aannemer. Als bouwbegeleider is hij op de hoogte van elk detail van een project en zorgt ervoor dat het ontwerp van de tekentafel realiteit wordt op de bouwplaats.

Onze Missie

De missie van Z-wonen is ontwerpen met een hoog architectuurgehalte. Onze woningen zijn daarom functioneel, constructief goed opgebouwd en hebben een eigen signatuur. We hechten veel waarde aan esthetiek. Daarnaast vinden we het belangrijk een gebouw te ontwerpen passend in de omgeving. Het moet een toegevoegde waarde hebben met betrekking tot het leefklimaat van de omgeving en de ruimtelijke kwaliteit in positieve zin ondersteunen.

VAN VISIE NAAR VORM

Als u besluit een huis te laten bouwen, heeft u er al uitgebreid over nagedacht hoe u wilt gaan wonen. U heeft een visie ontwikkeld waaraan uw ideale woning moet voldoen. Graag willen wij hierover met u van gedachten wisselen. We zijn heel benieuwd naar uw ideeên en wensen. We denken ook graag mee in mogelijkheden, maar kunnen ook mogelijke beperkingen signaleren. Al pratend komen we zo gezamenlijk tot een helder beeld van uw, nu nog denkbeeldige, droomhuis. Z-wonen gaat echter direct aan de slag om al deze informatie te vertalen in een bouwontwerp. Het visualiseren van uw visie op wonen is één van de meest boeiende facetten van ons vak. Dit ontwerpproces willen we graag samen met u uitvoeren en zo te komen tot een optimale vertaling van visie naar (de juiste) vorm.

 

Alles draait om u

U heeft de beslissing genomen om een huis te gaan bouwen. Vanzelfsprekend moet uw toekomstige woning voldoen aan uw verwachtingen. Wij zien het als een uitdaging om uw verwachtingen helder in beeld te krijgen en deze te vertalen naar een op maat gesneden ontwerp.