Huis bouwen

U wilt een huis laten bouwen?

Wie een huis wil laten bouwen zet een grote stap. Er kom heel veel bij kijken voordat uw huis er ook echt staat. Naast praktische zaken als de vergunningen en de keuze van de aannemer die het huis gaat bouwen, ook de keuze voor de architect die uw wensen vertaald in een concreet ontwerp. Z-Wonen is zo'n architect met brede ervaring in zowel het ontwerpen áls het laten bouwen van uw droomhuis. Ons portfolio spreekt wat dat betreft boekdelen.

Wie al die huizen bekijkt, ziet veel variatie in bouwstijlen en uitvoering. Maar ook ontwerpen die gemaakt zijn met ook voor detail. Hierbij komt ook onze ervaring in de bouwbegeleiding om de hoek kijken. Het bouwen van een huis vraagt een goede voorbereiding en een continu overleg met de aannemer. Niet alleen om de bouw zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maar ook om het eindresultaat het droomhuis te laten zijn dat u voor ogen had.

 

Wilt u meer weten?

Wij kunnen u helpen bij het bouwen van uw eigen droomhuis.

Neem vrijblijvend contact met ons op

OF BENT U OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

In een mooie brochure heeft Z-wonen een aansprekende selectie woningontwerpen bij elkaar gebracht. Wij hopen dat dit portfolio u zal inspireren en tegelijk een goed beeld schetst van ons veelzijdige karakter.

Vraag onze gratis portfolio brochure aan

Jan Robijn

Owner en architect van Z-wonen

Al 35 jaar lang is Jan Robijn de drijvende kracht achter Z-wonen. Deze bevlogen architect leeft voor zijn werk en wordt nog altijd enthousiast van elke nieuw project. Bij Jan geen 13 in een dozijn ontwerpen; elke opdracht is voor Jan een nieuwe uitdaging. Het plezier in zijn vak vertaalt zich in originele, doordachte ontwerpen met veel oog voor detail en een verrassende vertaling van de wensen van de klant.

Pieter de Munnik

Bureau manager bij Z-wonen

Pieter de Munnik zorgt er al 20 jaar voor dat de creatieve ontwerpen van Jan Robijn hun definitieve vorm krijgen. Hij verzorgt de bouwtechnische tekeningen, maakt het bestek en fungeert ook als schakel tussen klant en aannemer. Als bouwbegeleider is hij op de hoogte van elk detail van een project en zorgt ervoor dat het ontwerp van de tekentafel realiteit wordt op de bouwplaats.

Leendert Kievit

Bouwkundig tekenaar bij Z-wonen

Leendert Kievit is de bouwkundig tekenaar. Samen met Pieter verzorgt hij alle bouw-, bestek-, kozijn en werktekeningen. Leendert is een bijzonder accuraat persoon en met zijn 8 jaar ervaring bij Z-Wonen voelt hij precies aan hoe hij de schetsen van Jan concreet moet uitwerken tot een compleet bouwplan.