Architect nodig

Heeft u een architect nodig?

Wie wil gaan bouwen, heeft een architect nodig. Dat is simpel. Maar minder eenvoudig is het vinden van een architect die bij u past. Een architect die zich herkent in uw wensen en die meedenkt om tot het beste resultaat te komen. Zeker wanneer het gaat om de realisatie van uw droomhuis. Zoiets persoonlijks vraagt bevlogenheid en betrokkenheid van de ingeschakelde architect. Maar ook veel creativiteit en vakmanschap.

Of wij die architect zijn, weten we na een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag onze visie en aanpak als u verteld heeft welke plannen u heeft. Aan de hand hiervan wordt helder of we op dezelfde lijn zitten, wat uitermate belangrijk is voor het intensieve traject dat verbonden is aan een huisontwerp. Want samen gaan we dan voor het ultieme doel; voor u uw droomhuis realiseren. Iets waar wij als architect elke keer opnieuw ontzettend veel voldoening uit halen.

 

Wilt u meer weten?

Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw eigen droomhuis.

Neem vrijblijvend contact met ons op

OF BENT U OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

In een mooie brochure heeft Z-wonen een aansprekende selectie woningontwerpen bij elkaar gebracht. Wij hopen dat dit portfolio u zal inspireren en tegelijk een goed beeld schetst van ons veelzijdige karakter.

Vraag onze gratis portfolio brochure aan

Jan Robijn

Owner en architect van Z-wonen

Al 35 jaar lang is Jan Robijn de drijvende kracht achter Z-wonen. Deze bevlogen architect leeft voor zijn werk en wordt nog altijd enthousiast van elke nieuw project. Bij Jan geen 13 in een dozijn ontwerpen; elke opdracht is voor Jan een nieuwe uitdaging. Het plezier in zijn vak vertaalt zich in originele, doordachte ontwerpen met veel oog voor detail en een verrassende vertaling van de wensen van de klant.

Pieter de Munnik

Bureau manager bij Z-wonen

Pieter de Munnik zorgt er al 20 jaar voor dat de creatieve ontwerpen van Jan Robijn hun definitieve vorm krijgen. Hij verzorgt de bouwtechnische tekeningen, maakt het bestek en fungeert ook als schakel tussen klant en aannemer. Als bouwbegeleider is hij op de hoogte van elk detail van een project en zorgt ervoor dat het ontwerp van de tekentafel realiteit wordt op de bouwplaats.

Leendert Kievit

Bouwkundig tekenaar bij Z-wonen

Leendert Kievit is de bouwkundig tekenaar. Samen met Pieter verzorgt hij alle bouw-, bestek-, kozijn en werktekeningen. Leendert is een bijzonder accuraat persoon en met zijn 8 jaar ervaring bij Z-Wonen voelt hij precies aan hoe hij de schetsen van Jan concreet moet uitwerken tot een compleet bouwplan.